Over ons

Mr. M.W.P (Mark) Geerets (1972) heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is daar in 1996 afgestudeerd.

Ervaring
Mark heeft zijn kennis en ervaring opgedaan bij een vooraanstaand middelgroot regionaal advieskantoor. Hier is hij begonnen in de algemene adviespraktijk maar na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben, is hij zich gaan richten op het internationale belastingrecht. Als international tax partner vervulde hij een actieve rol in het internationale netwerk van het advieskantoor. Ook heeft hij aan de wieg gestaan van de uitbouw van de internationale belastingadviespraktijk binnen dit kantoor.

Aandachtsgebieden
In de ruim 15 jaren dat hij daar werkzaam is geweest, heeft hij ruime ervaring opgedaan met

  • de internationale aspecten van grotere MKB-bedrijven
  • advisering en begeleiding van buitenlandse bedrijven die zich in Nederland vestigden
  • migraties van vermogende particulieren

Duitstalig advies
Vanwege zijn kennis van de Duitse taal heeft hij zich met name gespecialiseerd in Duitstalige bedrijven die naar Nederland kwamen en bedrijven die hun ondernemingsactiviteiten uitgebreid hebben naar Zwitserland, Duitsland of Oostenrijk. Dit naast het meer reguliere internationale advieswerk. Gelet op de ligging van het kantoor nabij de Belgische grensstreek hoort advieswerk gericht op Belgisch recht ook bij zijn kerntaken.